Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jørgen Svenstrup, d. 08-04-2018
hej Anni!
Min kone og dig har fælles aner igennem brødrene Niels Kristian Sørensen Høj og Jens Sørensen Høj. mit spørgsmål: hvor kommer navnet Høj fra ????
E-mail:
Skrevet af Maibritt Hansen, d. 09-05-2015
Hej Anni

Jeg fandt din hjemmeside, da jeg googlede Skedeslunggaard. Min mands aner går igen i din slægt.
Søren Rasmussen og Marie Rasmusdatter er hans 3xtip-oldeforældre. Deres søn Hans er den direkte linje ned til min mand.
Måske i også har fælles aner ved Hans Pedersen og Maren Jensdatter Ploug, det kunne være deres søn Peder Hansen Ploug, der er 4xtip-oldefar, til min mand. Desværre er der mangelfulde oplysninger i det stamtræ, som jeg har fået af min svigermor.
Din hjemmeside har fået rettet op på noget af det. Tak for det :-)
E-mail:
Skrevet af Benjamin Asmussen, d. 24-04-2015
Hej Anni

Tak for din hjemmeside med gode oplysninger. Vi har fælles aner, og dine lister har hjulpet mig til at finde mange mennesker, jeg ikke kendte. Din mormors bror Carl Christian Hansen er min oldefar.

Tak for hjælpen :-)
E-mail:
Skrevet af Bjørn, d. 19-02-2015
Hej Anni
Vi har muligvis fælles aner, som du måske kan hjælpe med.
19.05.1830 blev MAREN PEDERSEN døbt i Horne.
Hun er datter af JOHANNE SØRENSDATTER og udlagt Barnefader PEDER HANSEN (Aastrup). Jeg er gået i stå med disse almindelige navne, og kommer ikke videre.
Jeg ser, at begge navne forekommer hosdig, men jeg kan ikke binde det sammen alligevel.
Kan du hjælpe
E-mail:
Skrevet af birgit Dræby, d. 18-11-2014
Kære Anni
Send mig en mail . Vi har fælles aner
E-mail:
Skrevet af Lis Graae, d. 13-07-2014
Kære Anni
Sikke en fantastisk flot hjemmeside du har lavet . Jeg er imponeret over den fine slægtsforskning. Dine dejlige billeder, fine ikoner...Du er rigtig dygtig...
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Søren Bøving, d. 06-06-2014
Hej Anni,

jeg har forsket lidt i min kones familie og I har fælles ane i din farfars familie, nemlig Søren Christensen Forbæk/Folbæk, død 1825 i Gimsing. Min kone Helle stammer fra datteren af 1. ægteskab Dorthe Kirstine Sørensdatter. Navnet Søren Forbæk går stadig igen i familien. Min kone hedder Forbech. Jeg ville frygtelig gerne finde Sørens forældre/fødsel - har du mon nogle spor, der burde udforskes yderliger?
Venlig hilsen og god pinse.
Søren Bøving
E-mail:
Skrevet af Esben Jensen, d. 21-01-2014
Hej Anni.

Jeg har lige med stor glæde og interesse besøgt dine sider!

Vi har fælles aner, da Ole Thomsen Mølgaard og Kirsten Lauritsdatter er mine tip2-oldefrældre. Min tipoldefar var deres søn Niels Christian Peder Olesen Mølgaard.

Jeg så bryllupsbilledet af din farmor og farfar fra 1905. Er det muligt, at få en kopi af billedet elektronisk? Jeg vil gerne vise det til min mormors søster, som har kendt dem. Det ville jeg være meget glad for. Hvis det har interesse, kan jeg sende et billede af Niels Christian Peder Olesen Mølgaard og hans kone i Over Feldborg.

Mange hilsner fra Esben.


E-mail:
Skrevet af Marianne Jørgensen, d. 07-01-2014
Hej Anni
Jeg slægtsforsker for min svigerdatter, og kan se at i har fælles aner på din morfars side:
Min svigerdatters aner:
7. Tip-oldeforældre Karen Lorentzdatter & Rasmus Pedersen
8. Tip-oldeforældre Lorentz Pedersen & Mette Mickelsdatter
9. Tip-oldeforældre Mickel Rasmussen (Mikkel Foged) & Maren Nielsdatter.
Vi er først lige kommet til at finde dem på AO, men jeg kan se du omtaler nogle skifter, hvordan finder du dem? Hvis du har dem, vil du måske dele dem med os.
Det er en flot hjemmeside du har, men så langt er vi ikke kommet endnu.
På forhånd tak
E-mail:
Skrevet af otto, d. 22-12-2013
hej Anni en hilsen fra Aalborg fra Oles fasteer Anna Marie og Otto Ka du have en glædelig jul og hils familien omkring digE-mail:
Skrevet af bente østergård, d. 02-10-2013
Kære Anni
Flot hjemmesidde, jeg er ud af slægten Peiter Hermandsen og Marianne Johansdatter Borchenius søn Peiter Peitersen, det er et kæmpe arbejde du har lavet, tak for det.
K.H. Bente
E-mail:
Skrevet af Karin, d. 02-09-2013
Kære Anni,
Tak for de smukke blomster til min fødselsdag i fredags. Som du kan se på hjemmesiden har vi haft travlt i denne weekend med mange oplevelser.
k.h. Karin
Skrevet af Vinnie Buhl, d. 20-04-2013

Hej Anni
Var lige herinde for at se om det sidste nye maleri var kommet på, og det var det jo :-)
Vi er MEGET glade for det, og det bliver kun bedre og bedre, jo mere vi kigger på det! Det der er det allerbedste ved det er, at det ikke "bare" er et billede af to cavalierer, men at det er så tydeligt at se, at det er vores Anton og Bertil.
Mange hilsner og endnu engang TAK
Gert og Vinnie
Hjemmeside:
Skrevet af Dorte Juul Nielsen, d. 08-02-2013
Hej
Vi deler de samme aner fra din farfars slaegt (min mors farsfars slaegt) helt tilbage til Knud Pedersen Schytte . Der er nogen der siger at han er soen af den svenske konge : Charles den 4. har du hoert om det?
E-mail:
Skrevet af Jørgen Hedegaard Kristensen, d. 17-01-2013
En lille hilsen og en oplysning om Mølgaard i Resen, Fjends. Mølgaard deles omkring 1850 efter Ane Cathrine Thomasdatters død. Hendes mand Jens Nielsen beholder Mølgaard og gifter sig igen, mens din slægt flytter til det nybyggede Lille Mølgaard, som er frastykket hovedejendommen.
Mølgaard beboes herefter af Jens Nielsen og hans nye kone, Ane Cathrine Pedersdatter fra Gyldenvadgaard, Trevad. De har gården til 1870, hvor den sælges på auktion efter deres død.
E-mail:

Nyeste kommentarer

26.02 | 17:51

Din blog er fantastisk :)

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
21.09 | 11:05

Tak for dit svar. Men har du set at der er en Lauritz Svendsen som troloves med Anna Nielsdatter samme år? Jeg tænkte om præsten havde skrevet forkert navn. Vh

...
20.09 | 18:31

Nej ingen kilde at henvise til, men første mand dør 3 mar 1686 og hun står ikke i KB der begynder i løbet af 1686; antager at hun bliver gift i det rum imellem

...
20.09 | 18:03

Hej Anni. Har du en kilde på nr. 175 Maren Nielsdatters 2. ægteskab som er med Lauritz Svendsen? Jeg kan ikke finde det. I 1686 på Avernakø? Mvh Marianne

...